Ingrid Capacity växer med flertalet nya etableringar runtom i Sverige och rekryterar en ytterligare projektutvecklare till teamet. Lisbet Ersson kommer senast från Sweco med en bakgrund som energimarknadskonsult.

”Lisbet har ett stort intresse för energifrågor och drivs av att vara en del av arbetet omställningen av energisystemet. Hennes gedigna intresse för utvecklingen och energifrågan i kombination med hennes bakgrund kommer att bidra stort till våra kommande etableringar och vi är väldigt glada att få hälsa henne välkommen till Ingrid Capacity.”, säger Arvid Lilljeqvist, VD Ingrid Capacity.

Lisbet Ersson har arbetat som energimarknadskonsult på Sweco där hon fokuserat på användarflexibilitet, bland annat genom att vara med och driva Stockholms flexibilitetsmarknad sthlmflex. Hon har även arbetat brett med energimarknadsfrågor såsom marknadsanalyser och transaktionsuppdrag. Lisbet har en civilingenjörsutbildning med en kombinerat huvudområde av energisystem och IT från Uppsala universitet.

Kontakt

Erik Zsiga

073-962 42 16